סוג: יין אדום יבש
זני ענבים: 90% מלבק, 5% מרלו, 5% טנאט איזור: קאהור שנת בציר :
ציונים, דירוגים ופרסים :
על היין: 90% מלבק, 5% מרלו, 5% טנאט. השרייה של 30 יום במגע עם הקליפות, פיז'אז' בתחילת התסיסה, שמתקיימת בטמפרטורה מבוקרת ונמוכה יחסית (עד 28 צלזיוס). התסיסה המאלו-לאקטית מתבצעת בחביות. היין משביח במשך 20-22 חודש, חלקו בחביות חדשות וחלקו בחביות בנות שנה ושנתיים. התוצאה היא קאהור "לפי הספר": עוצמה ישירה של פרי שחור מתובל היטב, מרקם משיי וסיומת מינראלית חדה. ימשיך להתפתח בבקבוק במשך עשור. נפח: 750 מל'