סוג: יין לבן מבעבע יבש
זני ענבים: פינו בלאן ואוקזרואה איזור: אלזס שנת בציר :
ציונים, דירוגים ופרסים :
על היין: מיוצר מענבי פינו בלאן ואוקזרואה, מקרקע גירית. נבצר ידנית בלבד לשמירה על איכות הענבים. תסיסה שנייה איטית של 6 עד 8 שבועות, בשיטה המסורתית. יישון מינימלי של 9 חודשים על המשקעים במרתפי היקב. זהו יין מבעבע מלא יחסית, עם ארומות של פרי בשל. הוא מושלם לצד אוכל אסייתי, דגים ופירות ים, גבינות רכות וקינוחי פירות כמו תותי בשמנת או פאי לימון. נפח: 750 מל'